Mer om Atle og Sigrun

Entreprenørskap og lederskap av MOT i 27 år (1994-2021).

I dag:

  • Holder foredrag som gjør bedriftskulturer sterkere.
  • Gjennomfører programmet Unginspirasjon som gjør unge arbeidsledige bedre rustet.

Sigrun Vårvik har vært «MOTs gartner» siden starten i 1994.

Sigrun har lang erfaring innen internasjonal markedsføring og salg i privat næringsliv.

Sigrun har vært internasjonal leder i MOT med ansvar for etablering og opplæring av ledere og medarbeidere.

I dag er Sigrun daglig leder for både Verdiskaper1 AS og AS Vårvik. Hun holder også foredrag om «Blomstrende medarbeiderskap».

Sigruns livsmotto: Skap blomstrende omgivelser – som leder eller medarbeider, som mamma, pappa, bror, søster eller venn.

Atle Vårvik er mannen bak MOT. I 1994 startet han MOT fra ingenting og skapte det til en av Norges mest verdifulle merkevarer for ungdom. Da han avsluttet som leder og entreprenør 27 år senere var MOT spredd til fire verdensdeler.

Atle er tidligere toppidrettsutøver og norgesmester, og var blant verdens åtte beste skøyteløpere i 1994. Han syklet Den Store Styrkeprøven (Trondheim-Oslo, 56 mil) som 13-åring, og har deltatt i to OL.

Atle er mannen bak den innovative skøytedrakten «Donald-drakten».

Han har fått Idrettsgallaens Hederspris for å ha skapt gode verdier i samfunnet, og blitt «Årets Ladejarl» for fremragende verdibasert ledelse nasjonalt og internasjonalt.

Atle har lang erfaring med å få mennesker, ledere, kulturer og virksomheter til å vokse.

I dag er Atle foredragsholder og coach for bedrifter. Han hjelper med å styrke lagånd og enkeltmenneskenes pågangsmot, relasjonsmot og gjennomføringsmot.

Mannen bak MOT & Donalddrakten – To OL – Idrettsgallaens Hederspris

Atle er sosial entreprenør, og har spesialisert seg på utvikling av bærekraftige systemer som bygger unge mennesker og gode kulturer.

Han har siden 1991 drevet holdningsskapende arbeid med formål å styrke livskvalitet, folkehelse og sosial bærekraft, og ungdoms robusthet, mestringstro og tilhørighet.

Atle har utviklet MOT-filosofien, MOTs programmer og andre løsninger som forebygger utenforskap, psykiske vansker, mobbing, rusmisbruk, kriminalitet og voldelig ekstremisme.

Mer om Atle Vårvik på egen nettside: atlevarvik.no

«Der Atle vier oppmerksomheten sin, blomstrer samfunnet ❤️💪🏽»

Marco Elsafadi