Om Atle og Sigrun Vårvik

Atle og Sigrun drev entreprenørskap og lederskap av MOT i 27 år (1994-2021), og satt i førersetet for å:

  • utvikle MOT til et inspirerende og bærekraftig system som styrker ungdoms robusthet og inkluderende skolekulturer

  • bygge MOT til en av Norges mest verdifulle og rendyrkede merkevarer for ungdom

  • etablere MOT i fire verdensdeler

I dag driver Sigrun og Atle to virksomheter

  • AS Vårvik hjelper bedrifter med å bygge verdibaserte og sterke kulturer, lederteam og mennesker.
  • Verdiskaper1 AS fremmer et godt fremtidssamfunn, og har tjenester som bekjemper utenforskap og øker sysselsetting blant unge i alderen 18-30 år.

Sigrun Vårvik har vært «MOTs gartner» siden starten i 1994.

Sigrun har lang erfaring innen internasjonal markedsføring og salg i privat næringsliv.

Sigrun har vært internasjonal leder i MOT med ansvar for etablering og opplæring av ledere og medarbeidere.

I dag er Sigrun daglig leder for både Verdiskaper1 AS og AS Vårvik. Hun holder også foredrag om «Blomstrende medarbeiderskap».

Sigruns livsmotto: Skap blomstrende omgivelser – som leder eller medarbeider, som mamma, pappa, bror, søster eller venn.

Atle Vårvik er mannen bak MOT. I 1994 startet han MOT fra ingenting og skapte det til en av Norges mest verdifulle merkevarer for ungdom. Da han avsluttet som leder og entreprenør 27 år senere var MOT spredd til fire verdensdeler.

Atle er tidligere toppidrettsutøver og norgesmester, og var blant verdens åtte beste skøyteløpere i 1994. Han syklet Den Store Styrkeprøven (Trondheim-Oslo, 56 mil) som 13-åring, og har deltatt i to OL.

Atle er mannen bak den innovative skøytedrakten «Donald-drakten».

Han har fått Idrettsgallaens Hederspris for å ha skapt gode verdier i samfunnet, og blitt «Årets Ladejarl» for fremragende verdibasert ledelse nasjonalt og internasjonalt.

Atle har lang erfaring med å få mennesker, ledere, kulturer og virksomheter til å vokse.

I dag er Atle foredragsholder og coach for bedrifter. Han hjelper med å styrke lagånd og enkeltmenneskenes pågangsmot, relasjonsmot og gjennomføringsmot.

Mannen bak MOT & Donalddrakten – To OL – Idrettsgallaens Hederspris

Atle er sosial entreprenør, og har spesialisert seg på utvikling av bærekraftige systemer som bygger unge mennesker og gode kulturer.

Han har siden 1991 drevet holdningsskapende arbeid med formål å styrke livskvalitet, folkehelse og sosial bærekraft, og ungdoms robusthet, mestringstro og tilhørighet.

Atle har utviklet MOT-filosofien, MOTs programmer og andre løsninger som forebygger utenforskap, psykiske vansker, mobbing, rusmisbruk, kriminalitet og voldelig ekstremisme.

Mer om Atle Vårvik på egen nettside: atlevarvik.no

«Der Atle vier oppmerksomheten sin, blomstrer samfunnet ❤️💪🏽»

Marco Elsafadi

«Etter en eventyrlig reise med å starte og bygge opp MOT siden 1994 avsluttet vi i 2021 vårt entreprenørskap og lederskap i MOT, og startet ny virksomhet – AS Vårvik.

I 2021 var vi innleid for å omskape «Kjør for livet» til merkevaren «DRIVE».

I 2022 startet vi i tillegg Verdiskaper1, et nonprofitt og ideelt AS som utfyller MOT og DRIVE og forsterker noe av det vi gløder for innen sosial bærekraft. Spre gode verdier i samfunnet og bekjempe utenforskap.

Forsterke samfunnsløft og redusere samfunnsskade. Hvordan bygge de unge for fremtiden? Hvordan skape kulturer som får de unge til å vokse? Hvordan gjøre det som er bra i dag bedre i morgen? Hvordan tenke nytt?«

Mars 2022

Atle og Sigrun Vårvik (Founding Father & Mother of MOT)