Foredrag

«Motets kraft!» /Atle Vårvik. Om å bygge sterk bedriftskultur, team og seg selv.

«Stolt eierskap!» /Atle Vårvik. Om å bygge stolthet og tydelig merkevareidentitet.

«Smitt positivt!» /Atle Vårvik. Om å kommunisere motiverende og energigivende.

«Blomstrende medarbeiderskap!» /Sigrun Vårvik. Om å bygge godt arbeidsmiljø og mangfold.

Atle Vårvik er mannen bak MOT
Da han etter 27 år avsluttet som leder og entreprenør var MOT en av Norges mest verdifulle merkevarer og spredd til seks land og fire verdensdeler.
Norgesmester og Olympier – og var blant verdens åtte beste skøyteløpere i 1994.
Idrettsgallaens Hederspris for å ha skapt gode verdier i samfunnet.
«Årets Ladejarl» for fremragende verdibasert ledelse nasjonalt og internasjonalt, og for effektiv ledelse med målbare resultater.
Gründer, merkevarebygger, lederutvikler og interimleder som har lang erfaring med å få mennesker, ledere, lagånd, kulturer og virksomheter til å vokse.
Driver i dag egen virksomhet og hjelper bedrifter med å styrke langsiktig verdiskaping, bærekraft og konkurransekraft. Holder foredrag om å bygge solid kultur og tydelig identitet – og kommunisere motiverende og energigivende.

Mer info på hjemmesiden www.atlevarvik.no

Sigrun Vårvik er «Founding Mother of MOT»
Var MOTs «gartner» (1994-2022) og internasjonale leder med ansvar for etablering og opplæring av ledere og medarbeidere. Har holdt utallige foredrag i Sør-Afrika, Thailand, Danmark, Latvia og Norge.
Lang erfaring innen internasjonal markedsføring og salg i privat næringsliv.
Vært daglig leder for Verdiskaper1 og AS Vårvik siden 2022.
Har et brennende engasjement for å få både blomster og mennesker til å blomstre.


«I hele mitt 40 år lange arbeidsliv som konsulent, medarbeider og leder har jeg følt meg som en gartner som har fått lederne og medarbeiderne rundt meg til å blomstre og vokse. Skal medarbeiderne blomstre er det en forutsetning at lederne blomstrer.»

Mer om foredragene

MOTETS KRAFT!

Foredraget gir:

▪️PågangsMOT, RelasjonsMOT, GjennomføringsMOT

▪️INSPIRASJON til lagånd, felles retning & «ETT VI»

▪️BEVISSTHET på væremåte. Det starter med MEG

   Lengde: 1-2 timer (tilpasses)

   STOLT EIERSKAP!

   Foredraget gir:

   ▪️OPPSKRIFT på å skape stolt eierskap til tusenvis 

   ▪️MOTIVASJON til å bygge en selvgående bedrift

   ▪️INNSIKT i MOTs eventyrlige innovasjonsreise fra å være ingenting i 1994 til å være en av Norges mest verdifulle merkevarer og spredd til fire verdensdeler i 2020.

   Lengde: 45 minutter

   SMITT POSITIVT!

   Foredraget gir:

   ▪️POSITIV BOOST, engasjement, begeistring, glede

   ▪️GNIST til å oppmuntre og smitte med positiv energi

   ▪️ETTERTANKE på hvordan vi virker på hverandre

   Lengde: Ca. 30 minutter (tilpasses)

   Et underholdende kick off-foredrag som styrker bevissthet.

   BLOMSTRENDE MEDARBEIDERSKAP!

   Hvordan få medarbeidere og ledere til å blomstre – hver for seg, og sammen?

   Et foredrag om arbeidsmiljø og mangfold.

   Med hagen som metafor inspirerer Sigrun om det å gi riktig næring, om det å behandle forskjellig og om riktig sammensetning.

   Sigrun gjør foredraget både på norsk, engelsk, tysk og fransk.

   Lengde: 45 minutter

   Referanser og tilbakemeldinger:

   Takk for et fantastisk inspirerende foredrag. Verdensklasse.

   Svein-Arne Kausland, HR-direktør Tryg Norge
   Du trollbandt over 500 flotte revisorer med å by på deg selv og din historie og det du har fått til som menneske og med MOT. du gav meg lyst og MOT til å inspirere andre på laget mitt slik at vi sammen fortsetter å bygge et enda sterkere og stoltere revisorlag. Du satte spor hos meg.
   Karen Kvalevåg – CEO, Revisorforeningen
   Tusen takk, Atle. Vi er alle begeistret for dine kloke innspill som fortelles med stor troverdighet! Mange tips og råd som vi skal jobbe videre med framover.
   Rigmor Bråthen, Regionbanksjef Corporate Banking – DNB Trøndelag
   Atle leverer med svært høy energi og engasjement og byr raust på seg selv, oppleves derav gjennomført ekte. Mange gode historier og poeng i forhold til lederskap og mye lun humor. Trollbinder publikum, skaper refleksjon og ettertanke .
   Snorre Furberg, CEO ALLSKOG
   Atle har en fremtredende tilstedeværelse og en engasjert fremtoning som gjør at han fanger sitt publikum. Strålende og inspirerende foredrag som traff oss alle. flotte poenger og metaforer som gjør at det er enkelt å forstå og nyttiggjøre seg av videre i hverdagen.
   Eivind Brun, Regionskoordinator – DNB Trøndelag
   Takk for hyggelig besøk i dag, og kudos for et glitrende inspirasjonsforedrag .
   Ronny Smolan, CEO Sparebank 1 Kreditt AS
   Flott innlegg på Kraftsamlinga i dag, Atle, og jeg kan bekrefte at det er en samling med kompetente, framoverlente og entusiastiske ledere. Du inspirerte 👏👏👏
   Morten Wolden, Kommunedirektør Trondheim

   På vårt arrangement MindLab Norway på Britannia Hotel i dag virket du i særklasse godt på alle oss som var tilstede.
   Ketil Olsen, CEO Volo AS
   Et godt og inspirerende foredrag atle vårvik. Så mye inspirasjon og gode tanker at det var vanskelig å sovne.
   Ole Petter Bjørseth, CEO R. Kjeldsberg AS

   Takk Atle, du er en sann inspirasjon og det var så direkte overførbart og gjenkjennelig. Vi er superstolte av at du delte dette med oss.

   Maintech AS
   Atle! -You ROCK! Du var så fantastisk. Inspirerende! Artig! Rørende! Så nakent og ærlig!  Jeg får fantastiske tilbakemeldinger på foredraget ditt. Tusen, tusen takk!

   Takk for inspirerende foredrag Atle! Din smittende entusiasme, kombinert med ekte historier fra dine mange livserfaringer, gjorde dette til et høydepunkt for oss 🤩. Du satte spor 👣👣

   Dette var mesterlig levert Atle😁 Tusen hjertelig takk for flott foredrag og gode samtaler!! Du har hatt knallgod effekt på oss alle🤩

   Herlig balanse mellom humor og varme i foredraget og fremførelsen din. Tusen takk for at vi fikk lære så mye av deg 🤩 Du har definitivt satt noen spor 👣

   Tusen takk for et nydelig foredrag, og hyggelige samtaler Atle Vårvik! Utrolig givende og inspirerende 🤩

   Virkelig inspirerende Atle! Jeg har allerede begynt å jobbe med èn ting som jeg skal bli bedre på de neste tredve dagene. Takk for rådet, du skal få vite hva det var neste gang vi møtes 😎

   Tusen takk for ditt inspirerende innlegg 🤩 Har allerede i dag byttet ut «må» med «vil» en gang 👌

   Jeg hadde stor glede av ditt foredrag på onsdag. Synes du sa det bra; «Det er bedre å tørre å drite seg ut enn å dø av forstoppelse» 👏👏👊😃

   Tusen takk for et inspirerende foredrag og en fantastisk tilstedeværelse! 🤩

   Må sei at foredraget ditt i går med Tryg var veldig lærerikt og inspirerende👏 Eg skal hvertfall anbefale deg som foredragsholder til bedrifter her på Sunnmøre

   Tusen takk for et flott foredrag💫 Mine 30 dager er i gang☺️💪🏻

   Vi er utrolig glade for at du kunne komme og holde foredrag for oss! Vi setter utrolig stor pris på det. Virkelig inspirerende, tusen takk 😁

   Tusen takk for et fantastisk engasjement og foredrag du holdt for oss i går. Vi tar selvfølgelig 30 dagers utfordring din også.

   Takk Atle for et fantastisk foredrag. Det er ikke ofte jeg kan «høre stillheten» blant tilhørerne slik jeg gjorde under ditt foredrag. Dine refleksjoner tar vi med oss i hverdagen. De fungerer både på og etter jobb ❤️

   Gode og inspirerende budskap hadde du til oss i dag, vi skal jobbe videre med dem💪💪

   Takk for besøket, Atle! Veldig inspirerende å høre på deg 😁 Du er hjertelig velkommen tilbake til oss, og jeg kan varmt anbefale deg til våre gjester som ønsker inspirasjon!

    Tusen takk for besøket og inspirerende foredrag Atle Vårvik👍 Gode poenger som jeg og teamet mitt tar med videre!

   «Tusen takk til deg Atle for MOTETS KRAFT, et fantastisk godt 2 timers foredrag du holdt for ledere og øvrige ansatte i enheten. Det var så nært, ærlig og veldig inspirerende i en formidlingsform så levende og enestående.

   Overføringsverdien er stor både hva gjelder tankesett, verdier og relevante verktøy. Ikke minst de gode eksempler og med en avsluttende oppgave til alle de 110 personer/ansatte som var til stede.

   Atle Vårvik anbefales på det varmeste!»

   Atle er rett og slett en stjerne. Han formidler enkelt og forståelig. Med humor og varme. En mann som gjør en forskjell ❤️

   «Den tidligere toppidrettsutøveren og grunnleggeren av MOT holdt et inspirerende og tankevekkende foredrag for oss i dag.

   Vi lærte mer om hvor viktig mot er for å bygge en prestasjonskultur, vi lærte om hvor viktig bevissthet er for å bygge sterke team og verdier, samt om hvor viktig inspirasjon er for å faktisk få gjennomført det vi ønsker, enten det er som et team eller enkeltmenneske.

   Tusen takk Atle!»

   CEO Akasia, Helge Bull Madsen